Видове карти OFRM Geotrade2013-12-16 11:16:45
Материал | Видео

 

Навигационна карта на България OFRM Geotrade 


Навигационната карта на България OFRM Geotrade зa Garmin GPS е един комплексен продукт, включващ в себе си данни за междуградските пътища в страната, уличната мрежа в населените места, офроуд маршрути, туристически пътеки и множество интересни обекти от най-разнообразен характер. Тя е предназначена за широк кръг от потребители, като целта й е да задоволи нуждите както на редовите водачи на МПС, така и на офроуд ентусиастите, почитателите на екстремното колоездене и пешеходния туризъм. Картата е в процес на непрекъснато развитие и прецизиране, като се обновява 4 пъти в годината.

За максимално удобна и ефикасна работа с карта OFRM Geotrade създадохме и поддържаме няколко оптимизирани нейни варианта. Регистрираните потребители с активен абонамент за обновления имат достъп до всеки от предлаганите варианти и могат да заменят използвания вариант с друг по свое желание неограничен брой пъти.

 


 

OFRM Geotrade CITY

OFRM Geotrade CITY е ориентирана към потребителите, които използват GPS навигация в градски условия. Картата се предлага в три варианта: на кирилица, на латиница и в комбиниран вариант и е оптимизирана за максимално бързодействие.

OFRM Geotrade TOPO

OFRM Geotrade TOPO e предназначена за ентусиастите, които използват GPS навигация както по пътищата, така и извън тях. TOPO вариантите разполагат с допълнителни данни за офроуд пътища, реки, растителна покривка и цифров модел на релефа (DEM), а също така имат вградени изолинии през 25 м, които могат да се включват или изключват от менюто за работа с картовите продукти. Олекотените TOPO варианти с индекс LT в името са предназначени за устройства с по-слаб процесор, които не могат да работят със задоволителна скорост с пълните TOPO варианти.

ВАЖНО: Поради независещи от нас софтуерни ограничения, при ML вариантите на картата нестандартните POI точки могат да се търсят единствено на латиница (тъй като за тези типове POI точки не е предвидено наименование на алтернативен език). Освен това търсенето при ML вариантите отнема повече време (тъй като имената на обектите са двойно повече - на кирилица и на латиница). Ако сте закупили карта OFRM Geotrade на SD носител, то на него е инсталиран именно ML вариант. За да избегнете гореописаните ограничения, препоръчваме Ви да изберете и инсталирате вариант само на кирилица или латиница, съобразно Вашите предпочитания.

 

За да проверите кой от вариантите на карта OFRM Geotrade използвате във Вашето устройство, от главния екран влезте в „Инструменти” > „Настройки” > Карта” > „Карта Инфо” (или Данни). Посочените инструкции се отнасят за GPS моделите от сериите nuvi - ако използвате модел от различна серия, моля проверете в неговото ръководство за употреба как да достигнете до информационния екран за инсталираните картови продукти.

 

 


Още информация


Предложения от shop.KARTA.bg

Цена: 174 лв
Цена: 648 лв